Skip to content
Nielson Zonwering & Montage, uw lokale partner voor kwalitatief goede zonwering en persoonlijk contact

Zonwering

Wanneer de zon schijnt, genieten we van de zon die heerlijk naar binnen straalt. Toch wordt het in een woning, schoollokaal, horecagelegenheid of bedrijfspand snel te warm en u wilt juist alle ruimtes lekker koel houden. Een zonwering of raamdecoratie is dé oplossing! Zonweringen zijn er in diverse soorten, maten en functionaliteiten. Met een zonwering houdt u de warmte in de zomer lekker buiten.

Zonwering met UV-bescherming

Koele ruimtes zijn in de zomer ideaal, maar ook buiten kan de zon fel schijnen. Daarom is al onze buitenzonwering standaard uitgevoerd met UV-bescherming. Ook al zit u in de schaduw, uw huid kan nog steeds worden blootgesteld aan schadelijke UV-stralingen. Bij onze producten voor binnen is de optie met UV-bescherming ook beschikbaar.

Maatwerk zonwering

Waarvoor bent u van plan zonwering aan te schaffen? Voor de zomermaanden of juist voor de wintermaanden? Voor uw gezondheid of juist voor de luxe uitstraling? Nielson Zonwering & Montage is uw specialist. Wij helpen u persoonlijk met het maken van de juiste keuzes en hebben veel soorten zonwering in ons assortiment.

Hoge kwaliteit zonwering

Bij ons staat de kwaliteit van zonweringen bovenaan. Werkt uw zonwering niet meer optimaal? Soms is een reparatie aan een zonwering voldoende om er weer van te genieten. Daarom maken wij altijd eerst een afspraak om de situatie met eigen ogen te bekijken.

Functionele zonwering met een luxe uitstraling

Naast de verschillende functionaliteiten van zonwering, zorgt zonwering voor een luxe uitstraling. Zonwering is verkrijgbaar in talloze vormen, maten en kleursamenstellingen. Hierdoor creëert u zelf de zonwering die bij uw stijl en het karakter van uw woning, school, horecagelegenheid of bedrijfspand past.

Zonwering met de beste UV-bescherming

Koele ruimtes zijn in de zomer ideaal, maar ook buiten kan de zon fel schijnen. Daarom zijn al onze buitenzonweringen uitgevoerd met de beste UV-bescherming. Ook al zit u in de schaduw, uw huid kan nog steeds worden blootgesteld aan schadelijke UV-stralingen. Bij onze producten voor binnen is de optie met UV-bescherming ook beschikbaar

Meer informatie over uw zonwering

Op zoek naar zonwering en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Nielson Zonwering & Montage staat volledig achter alle producten en wij geven u altijd persoonlijk advies. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, repareren en monteren zonweringen zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top