Skip to content
Uw partner voor professionele zonwering en montage

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm van Nielson Zonwering & Montage is uw zomer compleet! Uitvalschermen zijn zeer geschikt voor ramen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan uw voorraam of een raam op de eerste etage. Een uitvalscherm met windautomaat, een elektrisch uitvalscherm of een uitvalscherm met bandbediening… het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voordelen uitvalschermen

Dit type zonwering heeft het voordeel dat het goed bestand is tegen wind doordat het scherm standaard wordt bevestigd met windvaste armen. Het uitvalscherm is daardoor zeer geschikt voor hoger gelegen etages, op het balkon of voor het slaapkamerraam.

Typen uitvalschermen

Er is een ruime keuze uit verschillende typen uitvalschermen. Zo kunt u kiezen voor een open systeem, een semicassette of een volledig gesloten cassette. Alle typen uitvalschermen zijn voorzien van een stevige aluminium kast. Deze is leverbaar in diverse kleuren.

Advies over uitvalschermen

Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden van uitvalschermen? Nielson Zonwering & Montage biedt kwaliteit en persoonlijke service. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, repareren, monteren en onderhouden uitvalschermen zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top