Skip to content
Uw partner voor professionele zonwering en montage

Serre & pergola zonwering

In een serre kan de temperatuur bij warm weer flink oplopen. Hierdoor wordt de volledige binnentemperatuur ernstig verstoord. Voor een perfecte regeling van de binnentemperatuur is een serre zonwering de perfecte oplossing.

Serre zonwering

De zonwering wordt op of onder de serre geplaatst en voorkomt dat overmatig zonlicht naar binnen komt. Onze serre zonwering is uitgevoerd met een uitgekiend spansysteem. Dit zorgt ervoor dat het doek in elke positie optimaal gespannen is. Onze serre zonwering kan op vrijwel elke serre geplaatst worden.

Pergola zonwering

Wanneer een knikarmscherm in oppervlakte te groot wordt, kan het zijn dat de muur dit niet kan dragen. Om toch een zonwering te kunnen plaatsen, is het mogelijk om een pergola systeem neer te zetten. Dit is een systeem dat aan de voorzijde ondersteund wordt door twee staanders waardoor het gewicht van de zonwering niet geheel op uw gevel rust en er een groot oppervlak bereikt kan worden. Deze pergola is leverbaar als zip-systeem waarbij het doek in ritsen door de zij-geleiders loopt. Daarnaast wordt het zonweringsdoek altijd strak gespannen door een geavanceerd veersysteem in de geleiders. Hierdoor is het aanzienlijk beter bestand tegen wind dan andere pergola systemen.

Voordelen van een pergola zonwering

  • Hoge windstabiliteit doordat het doek in ritsen door de geleiders loopt.
  • Lage muurbelasting. Daardoor is een pergola zonwering ook zeer geschikt voor uitbouw of ‘zwakke’ muren.
  • Kan een groter oppervlak beslaan dan een traditioneel zonnescherm.
  • Voorzien van een uniek veersysteem waardoor het doek altijd strak gespannen blijft.

Advies over serre & pergola zonwering

Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden van serre of pergola zonwering? Nielson Zonwering & Montage biedt kwaliteit en persoonlijke service. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, repareren, monteren en onderhouden serre & pergola zonwering zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top