Skip to content
Uw partner voor professionele zonwering en montage

Screens

Op zoek naar zonwering dat het binnenkomende zonlicht beperkt en het uitzicht naar buiten behoudt? Kies voor screens! De klassieke screen heeft een prachtig design en een compacte cassette. In de zomer houdt een screen de woning, school, horecagelegenheid of het bedrijfspand koel, zodat het ook in deze periode goed uit te houden is in de ruimtes.

Zip screen

Bij een zip screen is het doek aan de zijkanten voorzien van een rits die door een geleidingssysteem gaat. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting met het frame. Zo wordt het doek in iedere positie vastgehouden. Dankzij het unieke veersysteem blijft het doek strakgespannen en is het screen goed bestand tegen de wind. Hierdoor wordt de levensduur van het screen aanzienlijk verlengd.

Keuzemogelijkheden screens

Naast de verschillende systemen en soorten screens zijn er nog talloze andere mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Al onze screens zijn in ieder geval voorzien van een goede UV-bescherming. Welke mogelijkheden u verder nog kunt kiezen?

Materiaal

Bediening

Doeken

Framekleuren

Van basic tot luxe screens

Screens worden ook wel vlakhangende zonwering genoemd en zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Screens zijn multifunctioneel, bieden privacy en filteren zon voor wel 80 tot 90 procent. Hierdoor blijft de meeste warmte lekker buiten en kiest u zelf wanneer u daarvan geniet. Bij Nielson Zonwering & Montage bieden wij zowel basic screens als luxe screens aan. U kunt kiezen voor een handmatige bediening of een Somfy elektromotor. De screens zijn afgewerkt met een compacte cassette. Dit zorgt voor een prachtig design.

Kwalitatieve screens

Bij ons gaat het om de kwaliteit van de screens. Daarom wordt er bij de screens gebruikgemaakt van hoogwaardige componenten en aluminium profielen. Daarnaast zijn de doeken van onze screens gefabriceerd met behulp van de modernste technieken. Hierdoor zijn duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit van de screens gewaarborgd.

Persoonlijk advies over screens

Op zoek naar screen en wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden? Nielson Zonwering & Montage geeft u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, repareren en monteren screens zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top