Skip to content
Uw partner voor professionele zonwering en montage

Rolluiken

Heerlijk de zomer! Echter brengt het ook veel warmte met zich mee. Een rolluik of screen beschermt uw woning, school of bedrijfspand tegen deze hoge temperaturen. En in de winter? Dan zorgt een rolluik juist voor extra isolatie. Dit komt doordat de stilstaande lucht tussen het raam en een rolluik zorgt voor een isolatielaag. Kortom, een rolluik is onmisbaar bij uw woning, school of bedrijfspand.

Rolluiken: creëer donkere ruimtes

Het grootste voordeel van de rolluiken is toch wel de zonwerende functie. Hierdoor heeft u geen last van de felle zonnestralen die in uw kamer schijnen. Daarnaast blijft de binnentemperatuur laag, zodat het binnen niet te warm wordt. Door de verduisterende functie slaapt u ‘s nachts gegarandeerd in een koele en donkere kamer.

Voordelen rolluiken

Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een multifunctionele oplossing voor iedere woning, school of bedrijfspand. Al onze rolluiken zijn standaard voorzien van een borstelsysteem in de geleiders dat voor een stillere op- en neergang zorgt en in gesloten stand de beste afsluiting genereert. Wat verder de voordelen van een rolluik zijn? Wij vertellen het u graag!

Verduisterend

Isolerend

Energiebesparend

Beschermd tegen weersomstandigheden

Beschermd tegen inbraak

Kwaliteit van onze rolluiken

Bij onze rolluiken staat kwaliteit centraal. Daarom hebben wij nauw contact met onze fabrikanten zodat uw wensen tot in detail worden uitgevoerd. De rolluiken worden samengesteld uit hoogwaardige componenten en aluminium profielen. Het materiaal is voorzien van extra behandelingen waardoor onze rolluiken zijn afgestemd op de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Hierdoor wordt corrosie voorkomen.

Isoleren met rolluiken

In de zomer maakt u gebruik van de zonwerende functie van een rolluik, in de koude wintermaanden juist van de isolerende werking. Deze isolerende functie voorkomt dat de koude buitenlucht naar binnenkomt. Jaarlijks verliest u namelijk veel warmte via de ramen. Met een rolluik bespaart u op stookkosten. Een gesloten rolluik kan het warmteverlies door het raam tot wel 20 procent verminderen.

Velux rolluiken

Nielson Zonwering & Montage is officieel leverancier voor de producten van Velux waaronder ook de Velux rolluiken. Zoals u gewend bent van Velux sluiten deze naadloos aan op uw (dak)raam en deze zijn in verschillende luxe uitvoeringen verkrijgbaar.

Meer informatie over rolluiken

Op zoek naar rolluik en wilt u nu het liefst meer informatie over de mogelijkheden?  Nielson Zonwering & Montage staat volledig achter alle producten en wij geven u altijd persoonlijk advies. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, repareren en monteren rolluiken zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top