skip to Main Content
Uw partner voor professionele zonwering en montage

Reparatie & onderhoud

Zonwering is een product waar u jaren plezier van kunt hebben, maar het is belangrijk om de producten regelmatig te laten onderhouden of schoon te laten maken. Zeker bij scholen, horecagelegenheden en bedrijfspanden. Goed onderhoud verlengt absoluut de levensduur van het product zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Is uw zonwering toch stuk gegaan of aan vervanging toe? Reparatie is in veel gevallen een goedkopere oplossing om nog jaren te genieten van uw zonwering.

Reparatie van uw zonwering

Bij reparatie kunt u denken aan het vervangen van de motor, een nieuw zonweringsdoek of een handmatig bedienbaar product voorzien van een elektromotor. Als de zonwering verder nog in goede staat is, zijn er verschillende handelingen die wij kunnen uitvoeren om de zonwering te repareren.

Persoonlijke service, ook bij reparatie & onderhoud

Wij staan bekend om onze kwaliteit en persoonlijke service. Daarom rekenen wij geen voorrijkosten in de onderstaande plaatsen. Buiten deze plaatsen zullen wij vooraf eventuele voorrijkosten met u bespreken, zo is er geen verrassing achteraf.

Oegstgeest

Leiden

Rijnsburg

Leiderdorp

Warmond

Voorhout

Katwijk

Noordwijk

Valkenburg ZH

Voorschoten

Prijsindicatie reparatie

Om de mogelijkheden goed in te schatten, maken wij altijd eerst een vrijblijvende afspraak met u zodat wij de situatie kunnen beoordelen. Zo heeft u vooraf een goede indicatie van de kosten die u voor een reparatie kunt verwachten. De keuze is dan uiteindelijk aan u.

Scherpe prijzen en flexibele werktijden

Wij hanteren een scherp tarief, hebben flexibele werktijden en proberen wij uw probleem altijd zo snel mogelijk op te lossen. Kortom, reparatie kan ook een goede oplossing zijn voor uw huidige zonwering.

Advies over reparatie & onderhoud

Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud? Nielson Zonwering & Montage biedt kwaliteit en persoonlijke service. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij repareren en onderhouden zonwering voor particulieren en bedrijven zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top