Skip to content
Nielson Zonwering & Montage, uw lokale partner voor kwalitatief goede zonwering en persoonlijk contact

Reparatie & onderhoud

Zonwering is een product waar u jaren plezier van kunt hebben, maar het is belangrijk om de producten regelmatig te onderhouden of schoon te maken. Goed onderhoud verlengt absoluut de levensduur van het product zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Is uw zonwering toch stuk gegaan of aan vervanging toe? Reparatie is in veel gevallen een goedkopere oplossing om nog jaren te genieten van uw zonwering.

Reparatie van uw zonwering

Bij reparatie kunt u denken aan het vervangen van de motor, een nieuw zonweringsdoek of een handmatig bedienbaar product voorzien van een elektromotor. Als de zonwering verder nog in goede staat is, zijn er verschillende handelingen die wij kunnen uitvoeren om de zonwering te repareren.

Vooraf een prijsindicatie, geen verassingen achteraf

Bij een reparatieverzoek proberen wij om vooraf altijd een zo duidelijk mogelijk kostenoverzicht te geven. In de onderstaande woonplaatsen rekenen wij geen voorrijkosten. Bij het uitvoeren van de reparatie zullen wij wel het eerste uur altijd volledig in rekening brengen, daarna is dat per half uur. Staat uw woonplaats er niet bij? Neem dan contact met ons op en dan zullen wij vooraf de eventuele voorrijkosten met u bespreken. Zo is er geen verrassing achteraf.

Buitenkaag

Katwijk

Leiden

Leiderdorp

Noordwijk

Noordwijkerhout

Oegstgeest

Rijnsburg

Sassenheim

Valkenburg ZH

Voorhout

Warmond

Prijsindicatie reparatie

Om de mogelijkheden goed in te schatten, maken wij altijd eerst een vrijblijvende afspraak met u zodat wij de situatie kunnen beoordelen. Zo heeft u vooraf een goede indicatie van de kosten die u voor een reparatie kunt verwachten. De keuze is dan uiteindelijk aan u.

Scherpe prijzen en flexibele werktijden

Wij hanteren een scherp tarief, hebben flexibele werktijden en proberen wij uw probleem altijd zo snel mogelijk op te lossen. Kortom, reparatie kan ook een goede oplossing zijn voor uw huidige zonwering.

Advies over reparatie & onderhoud

Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud? Nielson Zonwering & Montage biedt kwaliteit en persoonlijke service. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij repareren en onderhouden zonwering voor particulieren en bedrijven zonder voorrijkosten in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top