skip to Main Content
Uw partner voor professionele zonwering en montage

Raamdecoratie

Iedere woning, school, horecagelegenheid of bedrijfspand heeft een eigen karakter. Dit karakter begint aan de buitenkant en wordt doorgevoerd naar het interieur. Hierbij spelen uw wensen, behoeften en smaak een belangrijke rol. U wilt een sfeer creëren waarin iedereen zich prettig voelt. Wist u dat raamdecoratie hierbij helpt?

Sfeervolle raamdecoratie

Het creëren van deze sfeer blijft een uitdaging. Gelukkig is raamdecoratie verkrijgbaar in veel stijlen en kleursamenstellingen. Dit maakt het een stuk makkelijker om dichtbij de juiste sfeer te komen. Houten jaloezieën of prachtige vouw- en rolgordijnen in warme tinten zorgen voor een warme sfeer. Liever strak en modern? Dan kiest u eerder voor prestige rolgordijnen, plissés of kunststof shutters. In ons assortiment raamdecoratie is genoeg keuze!

Raamdecoratie is spelen met licht

Bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen spelen trends en innovaties een belangrijke rol. Echter draait het bij raamdecoratie ook om het spelen met licht. U wilt voldoende licht in een kamer, maar ook de sfeer die bij uw woning past. Samen met u kijken wij naar de beste combinatie en voor geschikte raamdecoratie.

Horren; een verademing voor het woongenot!

Horren zijn een verademing voor het woongenot in huis. Zo kunt u de woning goed luchten en frisse lucht binnen laten terwijl de insecten buiten worden gehouden. Geen ongewenste vliegen in de keuken en een goede nachtrust zonder muggen is het resultaat! Er zijn talloze horren leverbaar en er is voor elk raam een oplossing. Zelfs grote openingen zoals openslaande deuren of een schuifpui kunnen wij voorzien van een hor. Alle horren worden door ons persoonlijk ingemeten, door de leverancier voor u op maat gemaakt en door ons gemonteerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag vrijblijvend met u een afspraak!

Rolgordijnen

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Nielson Zonwering & Montage is voor ieder interieur iets te vinden. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties maar ook een breed scala aan diverse stijlen.

De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern als klassiek interieur worden toegepast. De bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een bedieningsketting of een softraise veersysteem.

Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor.

Duo rolgordijn

Duo rolgordijn

Het duo rolgordijn is een product met twee lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening het duo rolgordijn op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een rolgordijn.

Duo rolgordijnen worden aangeboden in drie verschillende baanbreedtes en zijn verkrijgbaar in een verschillende stoffen en kleuren. Daarnaast is de bovenbak van het duo rolgordijn leverbaar in verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passend product te vinden. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt!

(Duo-) plisségordijnen

(Duo-) plisségordijnen

Plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het geeft uw interieur een moderne uitstraling. Duo-plisségordijnen hebben door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In duo-plisségordijnen lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.

De plisségordijnen en duo-plisségordijnen zijn toepasbaar in ieder interieur. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

Met een “dag-en-nacht” plissé kunt u twee stoffen combineren in één plisségordijn en zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Onze hoogwaardig geconfectioneerde collectie vouwgordijnen is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting.

Onze collectie bestaat uit een ruime keuze aan stoffen van hoge kwaliteit. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.

Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden. In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van Nielson Zonwering & Montage passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

De lamellen in de houten jaloeziecollectie van Nielson Zonwering & Montage zijn verkrijgbaar in de verschillende breedtes en kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Nielson Zonwering & Montage zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen. In de collectie verticale jaloezieën van Nielson Zonwering & Montage vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken.

De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker.

Shutters

Shutters

Shutters zijn de ideale zonwering om licht en privacy te regelen. U kunt ze kantelen, wegklappen en openen.

Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Onze shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij Nielson Zonwering & Montage namelijk standaard.

De shutters zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kunt u kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse opties voor de bediening. Het opvallendste kenmerk van deze shutters zijn de verzonken scharnieren. Deze scharnieren zijn niet zichtbaar omdat ze zijn verborgen in de zijstijl van het shutter-paneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

Horren

Horren

Horren zijn een verademing voor het woongenot in huis. Zo kunt u de woning goed luchten en frisse lucht binnen laten terwijl de ongewenste insecten buiten worden gehouden. Geen ongewenste vliegen in de keuken en een goede nachtrust zonder muggen is het resultaat! Er zijn talloze horren leverbaar en er is voor elk raam een oplossing. Zelfs grote openingen zoals openslaande deuren of een schuifpui kunnen wij voorzien van een hor. Alle horren worden door ons persoonlijk ingemeten, door de leverancier voor u op maat gemaakt en door ons gemonteerd. Ook wanneer er een uitzetijzer bij het raam in de weg zit kunnen wij deze voor u vervangen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag vrijblijvend met u een afspraak!

Van jaloezieën tot rolgordijnen

Denkt u aan raamdecoratie, dan zijn er talloze mogelijkheden. Van jaloezieën tot rolgordijnen en van verticale lamellen tot plissés. Zo bestaat een plissé uit fijne stoffen in moderne tinten met een lichtdoorlatend effect. Dit zorgt voor een rustige sfeer. Uiteraard zijn er diverse uitvoeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een transparante en een verduisterende stof, in één systeem. Rolgordijnen zijn niet meer weg te denken als raamdecoratie en passen in elke ruimte, van transparant tot verduisterend. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Kwaliteit van onze raamdecoraties

Kwalitatieve raamdecoratie staat bij ons centraal. Daarom hebben wij nauw contact met onze fabrikanten zodat uw wensen tot in detail worden uitgevoerd. Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment producten, voor elk raam en iedere ruimte is er een passende mogelijkheid. Alle raamdecoratie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Velux raamdecoratie

Nielson Zonwering & Montage is officieel leverancier voor de producten van Velux waaronder een groot assortiment aan raamdecoratie. Deze zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen met een ruime keuze in diverse kleuren en dessins.

Persoonlijk advies voor raamdecoratie

Op zoek naar raamdecoratie en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Nielson Zonwering & Montage staat volledig achter alle producten en wij geven u altijd persoonlijk advies. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, repareren en monteren raamdecoratie in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top