Skip to content
Nielson Zonwering & Montage, uw lokale partner voor kwalitatief goede zonwering en persoonlijk contact

Markiezen

Wist u dat markiezen al meer dan 150 jaar bestaan? Het is een van de eerste soorten zonwering die in Europa is gebruikt. Een markies is effectief doordat niet alleen de voorzijde, maar ook de zijkanten met doek zijn bekleed. Het is dé ‘finishing touch’ voor het buitenaanzicht van uw woning, school, horecagelegenheid of bedrijfspand.

Optimale bescherming met markiezen

Van welke kant de zon ook komt, markiezen zorgen voor een optimale bescherming. Een markies zorgt ervoor dat de zonnestralen uw woning niet binnendringen. Daarnaast maakt een markies uw gevel uniek. Van oude woningen tot nieuwbouwwoningen. Een markies zorgt voor een verrassend effect!

Markiezen en duurzaamheid

Bij het aanschaffen van een nieuwe markies is het van belang dat de markies van kwaliteit is, zodat deze een lange levensduur heeft. De aluminium markiezen vragen weinig onderhoud, maar ook wanneer u kiest voor een houten markies bent u bij ons aan het juiste adres. Door het gebruik van een uniek spuitsysteem wordt de levensduur van deze markiezen vele malen verhoogd. De verf wordt door middel van deze spuittechniek onder een hoge temperatuur aangebracht, waardoor het tot diep in het hout doordringt.

Kwaliteit van onze markiezen

Kwaliteit staat bij ons voorop! Zoals hierboven benoemd, maakt onze fabrikant bij het verven van de houten markiezen gebruik van een uniek spuitsysteem. Hierdoor wordt de levensduur van de markiezen aanzienlijk verlengd. Daarnaast worden de bedieningskoorden standaard bovenlangs gemonteerd waardoor er minder slijtage op het doek ontstaat. Wanneer u kiest voor een markies van Nielson Zonwering & Montage bent u zeker van goede kwaliteit.

Modellen van markiezen

Ieder pand is uniek, daarom is het belangrijk dat een markies bij uw stijl en sfeer past. Zo bieden wij veel keuzemogelijkheden om uw markies helemaal af te stemmen op uw eigen wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium, hardhouten of grenenhouten frame. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om het houtwerk van de markies te laten uitvoeren in de kleuren van uw woning, school, horecagelegenheid of bedrijfspand. Ook kunt u de markies laten afbiezen in een kleur welke perfect aansluit op het doek en het frame. Voor welk model gaat u?

  • Standaard model
  • Petmodel
  • Klapmodel
  • Vast model

Meer informatie over onze markiezen

Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden van onze markiezen? Nielson Zonwering & Montage biedt kwaliteit en persoonlijke service. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, installeren, monteren, repareren en onderhouden markiezen zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top