Skip to content
Uw partner voor professionele zonwering en montage

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn de meest voorkomende zonneschermen. Ze worden voornamelijk gebruikt om uw terras en woonkamer te voorzien van schaduw. Dit type scherm is uitermate geschikt om de vrije doorloop te behouden. Omdat een knikarmscherm een binnenruimte verlengd, hebben wij verschillende designs in ons assortiment met een hoogwaardige kwaliteit.

Op maat gemaakte knikarmschermen

De armen van een knikarmscherm zitten vlak onder het doek zodat u een vrije doorloop behoudt en het hierdoor het meest verkochte zonnescherm is voor boven het terras. Het doek van het knikarmscherm is voorzien van UV-bescherming zodat u op een gezonde manier in de schaduw zit. Knikarmschermen zijn in  alle afmetingen leverbaar en worden volledig voor u op maat gemaakt.

Een automatische oplossing voor elk type knikarmscherm

Welk type knikarmscherm u ook kiest, wij hebben voor elk type een geschikte motorisatie oplossing beschikbaar. Er bestaan drie typen:

  1. Het open type zonnescherm is waarschijnlijk het meest verkochte zonnescherm in ons land. Het is het meest voordelige knikarmscherm in ons assortiment met een ruime keuze in doekkleuren. Vanwege het open systeem is dit type scherm wel meer gevoelig voor vuil en vocht.
  2. Met een semi-cassette ofwel halfopen systeem, is de voorzijde van het zonnescherm gesloten wat een betere bescherming biedt tegen vuil en vocht.
  3. Het meest luxe knikarmscherm is voorzien van een volledig gesloten  cassette. Hierdoor zijn zowel het doek als de mechanische onderdelen in gesloten toestand het beste beschermd tegen vuil en vocht.

Binnen deze drie categorieën zijn er veel verschillende uitvoeringen mogelijk zodat er altijd een knikarmscherm verkrijgbaar is welke goed bij uw gevel en wensen aansluit.

Knikarmschermen met een modern design

De knikarmschermen in onze collectie zijn ontwikkeld voor vele jaren gebruik! Modern design gecombineerd met vooruitstrevende technische oplossingen zorgen voor een fraaie aanblik en grote stabiliteit. Daarnaast kunnen alle schermen elektrisch bedienbaar geleverd worden zodat u met alle gemak het scherm kan bedienen.

Persoonlijk advies over knikarmschermen

Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden voor knikarmschermen? Nielson Zonwering & Montage biedt kwaliteit en persoonlijke service. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, installeren, monteren en repareren knikarmschermen zonder voorrijkosten regelmatig in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top