Skip to content
Nielson Zonwering & Montage, uw lokale partner voor kwalitatief goede zonwering en persoonlijk contact

Horren

In de zomer genieten we lekker van het weer! Naast dat het voor ons een aangenaam seizoen is, is de natuur ook in groei en bloei. In de zomermaanden komen namelijk de insecten om de hoek kijken. We moeten ze weghouden bij het eten en komen ze tegen in verschillende ruimtes én de slaapkamer. Niet ideaal… Houd insecten daarom buiten de deur met de horren van Nielson Zonwering & Montage.

Voor alles een oplossing

Naast zonwering leveren wij namelijk ook een breed assortiment aan horren, voor elke deur of raam. Uiteraard worden de horren volledig op maat gemaakt en door ons geplaatst. Zo bent u er zeker van dat de muggen en andere insecten buiten de deur blijven.

Horren en hordeuren in alle soorten en maten

Er zijn veel verschillende horren en hordeuren. Bent u op zoek naar een hor? Dan kunt u vast slagen binnen ons assortiment. Hieronder staan de meest verkochte modellen nader gespecificeerd.

Inklemhor

Inklemhor

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.

Voorzethor

Voorzethor

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat deze voorzet variant bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling. De geplisseerde Voorzet Unit kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor op-de-dag montage. Bediening van boven naar beneden is niet mogelijk i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips los te maken, de hor is daarmee makkelijk uit te nemen voor een schoonmaak.

Raamrolhor

Raamrolhor

De raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 42 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Standaard wordt de rolhor met een magneetsluiting geleverd, kantelsluiting is mogelijk zonder meerprijs. Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de raamrolhor ook buiten geplaatst kan worden. Het gaas beweegt zich vrij in de geleiders, wat de duurzaamheid ten goede komt.

Raamrolhor Super+

Raamrolhor Super+

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor. Standaard wordt deze geleverd met vertragend systeem. Dit zorgt ervoor dat de hor langzaam naar boven oprolt. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is en grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd gespannen blijft waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De greep is aan beide zijden bedienbaar. De raamrolhor Super+ kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten. De aluminium cassette is volledig gesloten en zodoende hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen.

Plisséfit raamhor

Plisséfit raamhor

Zonder te boren of schroeven kan de Inklem unit eenvoudig in het kozijn geklemd worden. De Inklem unit is door de veerclips eenvoudig uit het kozijn te verwijderen. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. De Inklem unit kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is ook geschikt voor draaikiepramen of dakramen.

Plisséfit deurhor

Plisséfit deurhor

De Plisséfit is ontwikkeld naar de wensen en eisen van de Europese markt. De hordeur is zonder extra hulpprofielen direct in-de-dag (IDD) en op-de-dag (ODD)  te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Voor grotere openingen zoals bijvoorbeeld openslaande deuren is er een dubbele Plisséfit oplossing beschikbaar.

Duurzame kwaliteit horren en hordeuren

Bij onze horren staat kwaliteit bovenaan. Wij bieden daarom verschillende type horren en hordeuren aan. Daarnaast kunt u zelf diverse keuzes maken. Voor welk type gaasdoek gaat u? Welke kleur moet de hor zijn? Heeft u unieke wensen waar de hor of hordeur aan moet voldoen? Laat het ons weten, samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Het grote voordeel van horren

Een hor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het grote voordeel is dat hierbij een hor weinig tot geen lichtinval wegneemt. Zo kunt u binnen optimaal genieten, terwijl de insecten lekker buiten blijven.

Advies over horren

Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden voor horren? Nielson Zonwering & Montage geeft u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Neem daarom gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Wij leveren, repareren en monteren horren zonder voorrijkosten in Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Warmond, Leiderdorp, Noordwijk, Voorhout, Valkenburg ZH en Katwijk.

Back To Top